Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Saturday, December 12, 2009

Moga banyak bersabar Makcik Som !!


Ana harap makcik Som bersabar diatas musibah yang menimpa pada hari semalam , habis satu rumah yang diinap oleh beliau bersama 7 anak dan cucu beliau yang dijilat api, nasib baik juga tiada kemalangan jiwa berlaku kerana ianya terjadi disiang hari , bahkan cucu beliau yang kecil juga dapat diselamatkan oleh jiran.


Menantu beliau yang kebetulan sedang berada di Perak kerana memandu trailer setelah diberitahu tentang berita kebakaran ini, terus membuat U turn berpatah balik kerana risau akan keselamatan anak dan isteri serta mertua beliau.


Ana bersimpati diatas musibah tersebut dan berharap beliau bersabar diatas ujian ini , buat masa ini beliau dibenarkan untuk tinggal dirumah pegawai Felda yang kosong.

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.