Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Friday, April 8, 2011

KedahLanie.info: Justice for Ahmad Sarbani....

KedahLanie.info: Justice for Ahmad Sarbani....: "Apabila mayat mendiang Teoh Beng Hock didapati tertiarap di atas bumbung berhampiran kaki Plaza Masalam di Shah Alam iaitu bangunan yang m..."

tulisan ini adalah pandangan dari pemilik blog , tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau mati.

KedahLanie.info: Kerajaan Malaysia kantoi pasal tipu dalam parlimen...

KedahLanie.info: Kerajaan Malaysia kantoi pasal tipu dalam parlimen...: "Bukan Armaris bayar Perimekar tetapi kerajaan KUALA LUMPUR, 8 April: Laman web Perancis, Rue89 mendedahkan, syarikat Perancis, Armaris tid..."

Wednesday, April 6, 2011

Anak Sungai Derhaka: Mustahil Sarbani boleh bunuh diri..

Anak Sungai Derhaka: Mustahil Sarbani boleh bunuh diri..: "Dulu Teoh Beng Hock.. sekarang pegawai Kastam pula.. esok atau lusa siapa pula?? Kata orang..'Dead man can't talk...' jadi baca dan fahamila..."
BEBERAPA PERSOALAN YANG MENERAWANG DALAM FIKIRAN ANA,
1. KENAPA DIA PERGI DENGAN MOTOSIKAL PADA HARI ITU, APAKAH KERANA MENGELAK TRAFIK JAM, ATAU KERETA BELIAU ROSAK.
2. KENAPA SPRM TIDAK IKUT SOP MEREKA, YAKNI ORANG YANG DISIASAT TIDAK BOLEH DIBIARKAN BERSAORANGAN SELEPAS KEJADIAN TBH.
3. APAKAH ADA MANUSIA YANG PERLU DILINDUNGI OLEH PEGAWAI INI, SEHINGGA JABATAN KASTAM MENJADI KORBAN , KITA LIHAT ADA SU SEORANG MENTERI YANG ADA WANG SAMPAI BERJUTA, RAKYAT HANYA BERTANYA DAN INGIN TAHU SAHAJA.
4. RASANYA PERLU SEMUA PEJABAT SPRAM DIPASAN GRILL SEHINGGA TINGKAT PALING ATAS , ATAU MEREKA PERLKAN HANYA BANGUNAN SATU TINGKAT SAHAJA.
5. APAKAH RAKAMAN CCTV BERFINGSI PADA KETIKA ITU DIDALAM BANGUNAN TERSEBUT SAPERTI ARAHAN SELEPAS KES TBH BAHAWA SEMUA PEJABAT MEREKA MESTI ADA CCTV.

KedahLanie.info: BUKTI ni bukan DSAI... Datok T penipu


KedahLanie.info: BUKTI ni bukan DSAI... Datok T penipu:

"Analisi-analisi yang diperolehi setakat ini.... 1) Dato T kata... CCTV dijumpai dalam Laci... siap kena kumpil lagi... tetapi bedasarkan ..."

Lihat saja bentuk dagu , letak telinga dan jarak hidung dan telinga DSAI dengan lelaki berkenaan amat jelas berbeda, telinga DSAI agak kebelakang dan kebawah, muka agak penuh . Begitu melandur tetek lelaki tersebut kalau nak banding dengan dada DSAI yang sering kita lihat walaupun beliau memakai baju , tidak kelihatan menonjol dan melandur sebegitu.Dahi DSAI agak luas berbanding dahi lelaki dlm filem tersebut.
Corak rambut dan bentuk contour muka yang kelihatan lebih kedepan berbanding filem hitam puteh yang mukanya nampak agak tirus.

kita buang saja minyak masak dari restoran makanan segera.Pejabat Price Waterhouse Cooper di London menggunakan minyak masak dari restoran makanan segera untuk menghasilkan tenaga didalam bangunan mereka melalui biodisel yang diproses daripada minyak masak yang telah digunakan.

Tuesday, April 5, 2011

Video Seks: Ku Li Bidas UMNOtulisan ini adalah pandangan dari pemilik blog , tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau mati.

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.