Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Monday, March 7, 2011

PRK Kerdau: BN kuat atau PAS yang lemah?

PRK Kerdau: BN kuat atau PAS yang lemah?

Selepas ini rasanya perlu ada pemantauan dari pihak PAS terhadap semua janji-jani yang dihamburkan semasa kempen PRK ini apakah ianya dilaksanakan atau hanya janji untuk menghadapi pilihanraya semata sebagaimana yang telah terjadi dimana-mana sebelum ini . Jambatan di Manik Urai adakah sudah boleh dilalui. Menarik didalam menghadapi suasana PRK, kita sering tersalah jalan bilamana dipagi hari melalui jalan tidak berturap, bila pulang dipetang hari, sudah berturp, itulah sebenarnya nikmat bila berlaku PRK. Kalau tidak ada, maka kata orang kampong, tunggu sampai kucing bertanduk pun tak akan ada peruntukan daripada Kemneterian berkenaan.

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.