Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Saturday, April 23, 2011

SharpShooter: Surat inikah buat Ketua Polis pengsan?

SharpShooter: Surat inikah buat Ketua Polis pengsan?: "Persamaan dan Perbezaan Video Lucah 1999 dan 2011 Mat Zain Ibrahim 18hb.April 2011 Kepada; YDH Tan Sri Haji Ismail Hj.Omar, Ketua ..."
Baru baca dah pengsan, tu belum siasat lagi tu. Macam ni kena masuk pusat latihan polis balik la kot, tapi nanti takut kena Adenovirus pulak ya.
tulisan ini adalah pandangan dari pemilik blog , tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau mati.

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.