Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Tuesday, October 26, 2010

Moga cepat sembuh Mak Cik.


Sihat, sakit, rezeki , jodoh , maut adalah ketentuan Allah keatas hambanya. Seandainya kita bersabar dan redha dengan kesakitan yang menimpa, ini bermakna Allah akan mengampunkan dosa kita.
Ahad lepas, sebelum datang ke parlimen, ana diberitahu tentang seorang warga emas yang tidak sihat dan kekeringan badan, tak lalu makan sejak 4 hari lalu, maka ana ziarah beliau dan memasukkan drip buat menmbah sedikit kekuatan moga selepas ini insyaallah akan dipulihkan kekuatan dan ditambah selesa untuk beliau boleh menjamah sedikit makanan .
Diharap mak cik Esah dari Felda Sungai Tiang akan cepat sembuh, syafakillah, insyaallah.

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.