Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Wednesday, April 6, 2011

KedahLanie.info: BUKTI ni bukan DSAI... Datok T penipu


KedahLanie.info: BUKTI ni bukan DSAI... Datok T penipu:

"Analisi-analisi yang diperolehi setakat ini.... 1) Dato T kata... CCTV dijumpai dalam Laci... siap kena kumpil lagi... tetapi bedasarkan ..."

Lihat saja bentuk dagu , letak telinga dan jarak hidung dan telinga DSAI dengan lelaki berkenaan amat jelas berbeda, telinga DSAI agak kebelakang dan kebawah, muka agak penuh . Begitu melandur tetek lelaki tersebut kalau nak banding dengan dada DSAI yang sering kita lihat walaupun beliau memakai baju , tidak kelihatan menonjol dan melandur sebegitu.Dahi DSAI agak luas berbanding dahi lelaki dlm filem tersebut.
Corak rambut dan bentuk contour muka yang kelihatan lebih kedepan berbanding filem hitam puteh yang mukanya nampak agak tirus.

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.