Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Wednesday, April 21, 2010

Sekelip mata kita berubah.


Berubah.
Itu antara tajuk yang menjadikan Hulu Selangor sekarang panas dan kelam dengan bunting, poster dan banner. Kadang-kadang susah nak teka siapa yang lawan sebeanrnya.
Apa yang menarik bila ada banner yang tulis BN mampu mengubah.
Tertarik ana bila baca komen Che Det kata, kita dah berubah, berubah kepada menekan rakan se Islam kita Iran dengan melutut kepada Amerika selepas 3 hari berjumpa Obama, bukan OOsama.

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.