Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Saturday, April 24, 2010

Demo sliper

Tony Blair mantan PM Britain telah menjejakkan kaki di Sunway Convention Centre untuk satu pengucapan dan disambut oleh YB Pasir Mas dan lebih kurang 100 penunjuk perasaan yang khabarnya menghadiahkan selipar kepada Blair.
Akan tetapi mereka tidak dapat bertemu dengan En Blair, tetapi hanya sempat menemui pembantu beliau dan menyerahkan memo bantahan atas kekjaman mereka di Iraq.

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.