Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Wednesday, April 23, 2008

bantuan kepada mangsa ribut

Pagi tadi YB Dr Mohd Hayati bersama dengan kakitangan pusat khidmat wakil rakyat dan kawan-kawan yang lain telah menyampaikan sumbangan kepada mangsa rinbut yang berlaku petang kelmarin di Kpg Cangkat Nering dan Panchor/Kolam serta Kpg Cegar. Bantuan adalah sumbangan Jabatan Kebajikan Masyarakat Daerah Pendang dan Pejabat Pegawai Daerah. Lebih kuran 60 buah rumah terlibat dengan kejadian ribut.

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.