Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Thursday, April 24, 2008

Moga ribut ini lebih mnyedarkan kita akan balasan Allah dan ujiannya kepada kita semua. Tapi ingat, semua yang berlaku adalah kehendak Allah. Bantuan biarlah sama rata dan sama rasa, jangan saperti masa BN dulu, JKKK hanya pilih orang depa saja, tidak kepada yang warna lain daripada mereka. Kepada DO tahniah atas kesegeraqan anda, dan penghulu teruskan usaha murni ini, moga selamat dunia ajhirat. wassalam.

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.