Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Saturday, September 4, 2010

Sumbangan Hari Raya.


Hari Raya menjelang tiba, gema takbir bakal menjelma berkumandang diudara, namun bagi yang kurang berupaya, bantuan yang tiba memberi satu kelegaan kepada mereka.
Petang ini, 4 September bersamaan 25 Ramadhan, satu majlis penyerahan bantuan untuk Hari Raya di Pejabat PAS Pendang telah disempurnakan , dan sumbangan ini telah diserahkan kepada Ketua Cawangan terpilih untuk diberikan kepada mereka yang dipilih khas oleh cawangan yang terdiri daripada yang mereka kurang berada . Harapan agar sedikit bantuan yang diberikan ini dapat menggembirakan mereka didalam menyambut hari lebaran nanti.

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.