Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Wednesday, April 7, 2010

Sangkut politik(pembangkang) dipagar sekolah,yang ni tak apa.

Ana dah kata dan dah banyak kali bahas dan tegur, bahkan Timbalan Menteri dari Batu Pahat pun dah berjanji nak jawab, tapi yang berlaku ini dia.
Negeri Pahang, negeri kebanggaan Mat Kilau pejuang kemerdekaan tetapi arahan jangan jadikan sekolah medan politik tidak jadi ikutan, bagaimana nak lagi murid yang dengar apa Cikgu kata kalau yang jaga PPD pun tak dengar kata peraturan yang digubal .

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.