Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Thursday, April 8, 2010

VIVA Palestina.

Viva Palestina.
Satu konvoi untuk menghantar bekalan makanan dan peralatan pembangunan kepada rakyat Gaza yang ditindas Yahudi Israel laknatullah telah dirancang dan akan menyertai kapal dari negara lain untuk bersama memecah tembok penghalang bantuan kepada rakyat Palestin di Gaza yang hampir kebuluran masa ini .
Program anjuran MAPIM itu akan berkumpul di Satdium Bukit Jalil pada 8 Mei 2010 jam 8 malam. Hasrat penganjur adalh untuk mengumpul sejumlah 1 juta ringgit untuk bantuan yang akan dibawa bersama kedalam kapal tersebut.

Suatu sidang media telah diadakan di Parlimen baru-baru ini oleh Cikgu Azmi dalam suasana kami sedang berbahas bajet tambahan untuk menghalang daripada diluluskan untuk menambah peruntukan kepada Jabatan Perdana Menteri untuk syarikat FBC dari UK untuk operasi promosi PM dimana dibelakangnya ada APCO yang dikaitkan dengan Yahudi israel.

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.