Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Wednesday, March 24, 2010

Betui ka ni, siasat jangan tak siasat.

Apa yang saya beritahu ini adalah benar, tidak ada yang tak benar melainkan benar sebenar-benarnya.
Itulah agaknya apa yang biasa kita dengar sumpah dalam mahkamah, lain daripada sumpah yang dibuat oleh seseorang didalam masjid mengaku diliwat dan lain pula dengan sumpah yang dibuat oleh seseorang didalam dewan rakyat mengenai saham dan ALP syarikat taukeh judi.
Itu hal yang diakui dan disahkan sebelum memberi keterangan didalam mahkamah, tetapi apa pula halnya saperti yang dilaporkan kepada polis oleh YB Subang ni mengenai KPN kita yang bakal bersara pada September nanti, yang kabarnya memang kamcing dengan Menteri Dalam Negeri.

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.