Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Saturday, March 27, 2010

Hampa masuk tak pa no.


Tu cerita dia.
depa masuk buat pa pun tak pa, di Kedah ni MB nak masuk sekolah pun tak boleh, ana dok minta juga nak masuk, duduk atas stage dengan VIP lain dan tak berucap pun, haram depa tak bagi, Cikgu besar akan jawab dan dah pernah jawab nanti PPD marah. Bila kena marah, masa depan gelap la tu. Maklumlah makan gaji dengan KPM.

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.