Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Wednesday, June 30, 2010


Ia seakan sudah menjadi kenyataan, apakah para pakar penerbangan negara kita akan menjadikan ini sebagai salah satu daripada inovasi kita didalam menyusuri teknologi masa depan negara?.
Dalam RM 10 , PM telah menggariskan bahawa inovasi merupakan tunggak kepada matlamat RM 10 didalam menjadi ekonomi berpendapatan tinggi negara untuk masa depan dan salah satu yang patut dijadikan sumber inspirasi rakyat negara ini adalah kereta terbang ini, agak-agak boleh ke?.

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.