Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Tuesday, March 23, 2010

Boleh sesiapa beri fatwa ini.

Berapa sebenarnya yang APCO dapat dari Kerajaan IMalaysia sekarang ni.
Apakah tujuan sebenar maka APCO dipilih sebagai Syrikat yang memberikan nasihat kepada Kerajaan dan apakah antara nasihat yang telah diberikan kepada PM dan rakan-rakan beliau.
Apakah antara salah satu nasihat mereka termasuk menamatkan tugas duta Malaysia ke PBB setelah beliau tidak menyokong usul US untuk mendesak supaya Iran memberhentikan usaha penguraian uranium untuk tenaga nuklear didalam usaha menjana tenaga letrik.
Apa yang tergambar didalam web page syarikat ini terdapat nama-nama besar pembesar dan diplomat serta ahli politik Yahudi yang menjadi Ahli Lembaga Pengarah Syarikat ini . Maknanya mereka ini terdiri dari Syarikat yang dikendalikan Yahudi yang memberi nasihat kepada sebuah negara umat Islam. Jadi kita pohon agar mana-mana mufti dapat memberikan fatwa kepada hal ini .
CINA ISLAM (林川興): Minta fatwa hukum bayar RM60 juta pada syarikat Yahudi

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.