Diri ku ini

My photo
Pendang, Kedah, Malaysia
Berkhidmat untuk semua kerana Allah, Kedah sejahtera, nikmat untuk semua. PAS for All. Malaysia kaya, kenapa rakyat miskin. email: pendang@parlimen.gov.my

Wednesday, April 14, 2010

Malaysia sokong Amerika tekan Iran.

Apakah berita ini akan menggembirakan rakyat Malaysia.
Ini yang berlaku apabila APCO yang ada geng Yahudi Israel dibelakangnya , tak kan mereka nak nasihat suruh Malaysia tentang apa yang mereka kontrol pula.
Itu pasal kita kata masa Datuk Arshad Husin Duta kita ke PBB hari tu ditamatkan tugasnya dikatakan mungkin disebabkan oleh nasihat APCO inilah kut.
Apa yang berlaku ni dapat dilihat disini.
Diharap ini dapat memberikan kesedaran kepada semua rakyat kesan daripada kewujudan APCO ini dan apakah ini perlu diteruskan oleh kerajaan sekarang ini dan apakah kesan jangka panjang yang akan rakyat Malaysia terima serta umah didunia kan terkesan dengan sikap Malaysia ini. Apakah yang PM kita kata kepada Presiden USA tersebut mengenai apa yang sedang berlaku di Israel, dimana mereka begitu bebas mengendalikan apajuga senjata dan serba mak nenek mengenai nuklear ini.

No comments:

Lawat Parlimen

Lawat Parlimen
ADUN Kedah diketuai Speaker dan Timbalan telah datang mengunjungi Parlimen baru-baru ni untuk menyaksikan hari ini dalam sejarah bekas mangsa kezaliman ISA dua kali YB Sdr Yusof Husin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara. Kami hanya sempat berbicara seketika waktu rehat dan selepas itu mereka mempunyai agenda lain untuk dibereskan. Diharap dimasa akan datang kita akan dapat melakukan yang lebih baik lagi apabila kehadiran direncanakan dengan teliti melalui Setiausaha Sekretariat parlimen PAS Sdr Wan Johari Wan Omar.